KING ® Charles Houten Tuinbank 140 cm (behandeld)

KCTB140

Tijdelijk in prijs verlaagd!

339.95

Merk:
KING
Leveringsterm:
1 - 9 werkdagen
€ 263,95

Prijs:

€ 263,95

Deze KING tuinbank (140 cm, 2 personen) staat met zijn zorgvuldige afwerking garant voor jarenlang zorgeloos plezier in uw tuin. Op dit E-woodproduct, dat gemaakt werd uit vurenhout van de best kwaliteit, is het heerlijk zitten dankzij de kleine rondingen in het zitvlak, waardoor het zich perfect leent tot fijne momenten met je gezin of vrienden. De plank- (40 mm) en pootdikte (80 mm) zorgen dan weer voor de nodige stevigheid.

Omdat we dit product vooraf geïmpregneerd hebben, is uw KING bank bestand tegen regen, wind en sneeuw. U kunt ze dan ook met een gerust hart altijd in uw tuin laten staan en hoeft ze amper te onderhouden. Kortom, met dit product is het elke zomer onbezorgd genieten geblazen!Kan E-woodproducts deze tuinbank(en) bij u bezorgen?


Ja, wij kunnen dit bankje direct bij u thuis bezorgen. De levering van het houten bankje is gratis (vanaf een bestelling van 200 euro) en komt binnen enkele dagen na bestelling. Wilt u meer weten over onze leveringsmogelijkheden, neem dan contact met ons op via telefoon of e-mail.


Montage:


De montage van deze tuinbank duurt ongeveer een kwartiertje. De twee pootstukken, het zitvlak en de ruglening zijn reeds voorgemonteerd en in ons pakket vindt u ook een handleiding en het nodige bevestigingsmateriaal terug.

Indien u dit wenst, kan een van onze medewerkers uw KING product ook ter plaatse monteren. Als u tevreden was van onze montagedienst, dan zouden wij het zeer op prijs stellen als u een recensie voor ons achterlaat op Google Maps. Indien u niet tevreden was met onze montageservice, zouden wij het op prijs stellen als u rechtstreeks contact met ons opneemt, zodat wij deze kunnen verbeteren.

Alle afmetingen op een rij:

Bent u op zoek naar alle afmetingen, dan vindt u ze hieronder!

  • Zitvlak: 48 cm x 44cm x 140 cm (diepte x hoogte x lengte)

  • Algemeen: 66 cm x 96 cm x 140 cm (totale diepte x hoogte x lengte)

  • Andere: 8 cm x 4 cm (pootdikte x plankdikte)Wat kunnen we bijleren over FSC?

De Forest Stewardship Council (FSC) is een non-profitorganisatie die in 1993 is opgericht. Zij zet zich in voor de certificering van duurzame bosbouwpraktijken die milieu- en maatschappelijk verantwoord zijn.

De FSC werkt samen met bedrijven, overheden en andere organisaties om normen te ontwikkelen voor milieuvriendelijke bosbouwpraktijken. Deze normen worden vervolgens door het bedrijf of de organisatie gebruikt bij de beslissing hoe zij hun bossen moeten beheren. De FSC geeft ook richtlijnen over hoe deze normen in bestaande bedrijfsactiviteiten kunnen worden geïmplementeerd.

De FSC is opgericht door Peter Bosshard, die zijn hele leven op het gebied van duurzame ontwikkeling heeft gewerkt. Zijn doel was om een organisatie op te richten die duurzaam bosbeheer in de hele wereld kon helpen bevorderen. Hierdoor zouden mensen houtproducten kunnen gebruiken zonder hun omgeving te verwoesten of schade toe te brengen aan wilde dieren.

Vuren hout?

Vurenhout is een houtsoort die populair is om zijn kruidige geur en kleur. Het is ook gemakkelijk te bewerken, waardoor het een goede keuze is voor meubels en andere projecten.

De spar is afkomstig van het geslacht Picea, dat ongeveer 100 boomsoorten omvat. Sparren kunnen overal groeien, van de bergen tot de vlakten, maar ze komen het meest voor in Noord-Amerika en Europa.

Sparrenhout is roodbruin of geelbruin van kleur, met donkere strepen erdoorheen. Het hout heeft een sterke geur als je er voor het eerst in snijdt, maar deze geur verdwijnt na enkele dagen luchten.

Sparrenhout wordt onder meer gebruikt voor het bouwen van huizen (inclusief daken), het maken van meubels en andere huishoudelijke artikelen, en het maken van muziekinstrumenten zoals gitaren en violen.

Foto's van een 140 cm KING tuinbank opgestuurd door tevreden klanten:

king-tuinbank-behandeld-140cm.jpg

(Foto opgestuurd door de familie Bonehill (te Essene). Twee gelukkige kinderen op een KING 1.40 tuinbank.)

Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Materiaalsoort:Noord-Europees Vuren Hout
Leeftijd:7 tot 99
Gewicht (kg):50 kg.
Behandeld:Ja
FSC-nr:SCS-COC-005219-PA
Constructie:Massief hout. Het pakket bestaat uit voorgemonteerde onderdelen.
Afmetingen:
Hoogte:96 cm.
Breedte:140 cm.
Diepte:66 cm.
Zithoogte:44 cm.
Pootdikte:80mm.
Overige kenmerken:
Aantal personen nodig voor montage:1
Aantal zitplaatsen:2
PDF documenten: