KING ® George Houten TUINBANK 2.00m Luxe (behandeld)

KGTB200

Tijdelijk in prijs verlaagd!

347.94

Merk:
KING
Leveringsterm:
1 - 9 werkdagen
€ 319,95

Prijs:

€ 319,95

Deze prachtige tuinbank van 2 meter is ons nieuwste model in het KING tuinbankengamma. Bij dit model is het zitvlak extra afgerond, waardoor het zitcomfort net nog iets beter is. Dit zitmeubel biedt plaats aan drie personen en werd gemaakt uit vurenhout van de beste kwaliteit, waardoor het ongetwijfeld een fraai decorstuk in uw tuin of bedrijf zal vormen. De rondingen in het zitvlak, de pootdikte (80 mm) en de sterke planken (40 mm) maken het geheel erg comfortabel en stevig.

Dit E-woodproduct werd vooraf behandeld en vraagt daarom geen verder onderhoud. U kunt het dan ook probleemloos jarenlang buiten laten staan, ook bij slecht weer. We zijn er rotsvast van overtuigd dat deze KING tuinbank elke zomer opnieuw een absolute meerwaarde zal zijn voor uw tuin!

Indien u de duurzaamheid van uw tuinbank nog wil verlengen, dan raden wij u aan om deze tuinbank te behandelen met Restol Houtolie Naturel UV. U hebt genoeg met 1 liter houtolie. Daarnaast kunt u tijdens de wintermaanden dit meubelstuk ook afdekken met een tuinbank-beschermhoes.

Gratis levering?


Jazeker! Omdat wij een goede service belangrijk vinden, bellen wij u een half uurtje voor aankomst op. Bij E-woodproducts bedragen de verzendkosten maximaal 10 euro! Hoe meer je bestelt, hoe lager dit bedrag wordt! Vanaf 200 euro mag u rekenen op gratis levering.

Montage:


U kunt deze KING tuinbank in amper een kwartier tijd in elkaar zetten. De twee pootstukken, het zitvlak en de ruglening zullen al voorgemonteerd zijn en in ons pakket voorzien we ook een handleiding en het nodige bevestigingsmateriaal.
Indien u dit wenst, kan een van onze medewerkers uw KING product ook ter plaatse monteren. Voor deze service geldt een meerprijs, die bij het afrekenen bij de totaalprijs van uw bestelling wordt opgeteld.

Alle afmetingen op een rij:

  • Zitvlak: 48 cm x 44cm x 200 cm (diepte x hoogte x lengte)
  • Algemeen: 66 cm x 96 cm x 200 cm (totale diepte x hoogte x lengte)
  • Andere: 8 cm x 4 cm (pootdikte x plankdikte)

FSC-Tuinbanken


Als leverancier van outdoorprodukten draagt E-woodproducts het milieu een warm hart toe. Daarom gaat ook ons beleid hand in hand met de natuur en dragen de KING tuinbanken het internationaal erkende FSC-label. Dat betekent dat uw producten gemaakt zijn met hout uit verantwoord beheerde bossen. Kiezen voor E-woodproducts is dus ook kiezen voor een duurzame wereld.

Is er een alternatieve tuinbank die iets goedkoper is?


George heeft ook een broertje, hij noemt Charles. Ontdek zijn iets goedkopere versie hier: KING ® Charles Houten Tuinbank 200 cm (behandeld). Deze zitting heeft een minder uitgesproken ronding en is daarom ook iets voordeliger in prijs.

Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Materiaalsoort:Noord-Europees Vuren Hout
Leeftijd:7 tot 99
Gewicht (kg):80 kg.
Behandeld:Ja
FSC-nr:SCS-COC-005219-PA
Constructie:Massief hout. Het pakket bestaat uit voorgemonteerde onderdelen.
Afmetingen:
Hoogte:96 cm.
Breedte:200 cm.
Diepte:66 cm.
Zithoogte:44 cm.
Pootdikte:80mm.
Overige kenmerken:
Aantal personen nodig voor montage:1
Aantal zitplaatsen:3
PDF documenten: