Ronde PICKNICKTAFEL voor 8 personen

KRD8

Tijdelijk in prijs verlaagd!

431.94

Merk:
KING
Leveringsterm:
1 - 9 werkdagen
€ 329,95

Prijs:

€ 329,95

Ronde picknicktafel - uw gezelligheid voor deze zomer


Ronde picknicktafel met plaats voor 8 volwassenen (of kinderen). Deze ronde picknicktafel (diameter 120 cm) past perfect op elke speelplaats of uw tuinterras. Met zijn vier aparte zitbankjes biedt dit KING product plaats aan acht personen en is het ideaal om met vrienden rond te eten of een gezelschapsspel boven te halen. Dankzij het dikke tafelblad (40 mm), het parasolgat (diameter 4 cm) en de afgeronde hoeken bent u verzekerd van een prima afgewerkt en erg veilig zitmeubel voor jong en oud.

Omdat deze KING picknicktafel onder hoge druk behandeld werd, kunt u ze met een gerust hart bij regen, wind of sneeuw buiten laten staan. Het vuren hout van dit E-woodproduct hoeft dan ook niet meer extra behandeld te worden. De tafel vraagt bijgevolg erg weinig onderhoud en staat garant voor jarenlang zorgeloos tuinplezier!

Thuislevering met een glimlach


Wij geloven in de kracht van persoonlijk contact.

Het is één ding om een foto van een product online te zien, of er zelfs over te lezen op een website. Het is iets heel anders als iemand u persoonlijk, met een glimlach op het gezicht, de kenmerken en voordelen van dat product uitlegt.

We weten dat wanneer we deze ronde picknicktafel bij u thuis brengen en rechtstreeks met u praten over hoe ze u kunnen helpen, we u een ervaring geven die veel verder gaat dan wat een foto of beschrijving voor u kan doen.

Eerste klasse Vuren Hout:


Vuren hout, wat is dat eigenlijk? We leggen het aan u uit in 1 minuut.
Montage, als u dat wenstU kunt deze ronde picknicktafel in ongeveer een uurtje monteren met twee personen. Het tafelblad en de vier zitvlakken worden al voorgemonteerd en in ons pakket zullen ook een handleiding en het nodige bevestigingsmateriaal aanwezig zijn.
Indien u wenst kan de tafel ook door onze medewerkers ter plaatse gemonteerd worden. De meerprijs hiervoor wijst zich uit tijdens de bestelprocedure.

Alle afmetingen op een rij:

  • Totale oppervlakte (lengte x breedte) picknicktafel: 200 cm x 200 cm
  • Lengte x breedte tafelblad: 120 cm x 120 cm
  • Diepte x dikte x hoogte zitvlakken: 44 cm x 40 mm x 45 cm
  • Dikte planken: 40 mm


FSC:


Als leverancier van picknicktafels draagt E-woodproducts het milieu een warm hart toe. Daarom gaat ook ons beleid hand in hand met de natuur en dragen de KING picknicktafels het internationaal erkende FSC-label. Dat betekent dat uw producten gemaakt zijn met hout uit verantwoord beheerde bossen. Kiezen voor E-woodproducts is dus ook kiezen voor een duurzame wereld.

Foto's opgestuurd door klanten:


Stuur gerust ook een foto met een review!

shop6126700.images.rond1.jpg

shop6126700.images.rond2.jpg

shop6126700.images.rond3.jpg

shop6126700.images.rond4.jpg

shop6126700.images.rond5.jpg

Reviews zijn welkom!

Reviews zijn een krachtige manier voor klanten om hun ervaringen en meningen met anderen te delen.

Daarom waarderen we uw feedback, en we willen dat u weet dat we die op prijs stellen. We willen u alvast bedanken voor het nemen van de tijd om uw ervaring met ons te delen, dus dit is wat u moet doen:


Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Materiaalsoort:Noord-Europees Vuren Hout
Leeftijd:7 tot 99
Gewicht (kg):80 kg.
Behandeld:Ja
FSC-nr:SCS-COC-005219-PA
Constructie:Massief hout. Het pakket bestaat uit voorgemonteerde onderdelen.
Afmetingen:
Hoogte:77 cm.
Breedte:200 cm.
Diepte:200 cm.
Zithoogte:45 cm.
Overige kenmerken:
Aantal personen nodig voor montage:1
Aantal zitplaatsen:8
Parasolgat (40mm):Ja
PDF documenten: