BV E-Products Europe


 


Onze vestigingen 
HoofdzetelBV E-Products Europe
Adres:Patijntjestraat 107, 9000 Gent
BTW nummer:BE 0500.621.156
E-mail:contact@e-woodproducts.be
Bankgegevens:BIC: GEBA BE BB
 IBAN: BE 61 0016 8384 4117
FSC nr.:SCS-COC-005219-PA


 
Kantoor 
Adres:Leirekenstraat 16, 9310 Aalst
Telefoonnummer:+32 484 13 78 50

Telefonisch contact: alle werkdagen tussen 9u-17u.
E-mail:contact@e-woodproducts.be


 

Ons verdeelcentrum 
Adres:Hannaerden 1A, 9280 Lebbeke
Ophalingen?U kunt geen bestellingen / producten komen ophalen te Lebbeke. Wij werken uitsluitend via verzending.
Tip:Woont u in de buurt (postcode begint met 92 of 93 + Opwijk) van Lebbeke? Geef online uw bestelling en profiteer meteen van een korting op de verzendkosten.
 

Contacteer ons


 
Optie 1:Voor alle vragen = 1 mail-adres!
 contact@e-woodproducts.be
Welke vragen:- uw bestelling
- uw levering
- uw factuur / uw betaling
- uw klacht / uw compliment
- en alle andere :-)
  


 

Optie 2:Telefonische support
Telefoonnummer:+32 484 13 78 50
 Wij moeten dagelijks een enorme hoeveelheid vragen van klanten verwerken. Daarom vragen we u om bij voorkeur uw vragen via e-mail te versturen. 
  

Onze Medewerkers

Mark


Mark is één van de 2 zaakvoerders van ons bedrijf en één van de oprichters sinds het begin in 2011. Met zijn specialisatie in boekhouden en liefde voor cijfers is hij een onmisbare kracht in ons team. Hij is geboren in Amsterdam en getogen in Scherpenzeel, maar woont nu in Gent.

Als fervent wandelaar heeft hij al heel wat kilometers afgelegd en heeft hij zelfs in één jaar tijd de afstand van Gent naar Istanbul gelopen. In zijn vrije tijd geniet hij van voetbalwedstrijden, vooral die van Ajax, en speelt hij graag tafeltennis. Bovendien heeft hij een groot hart voor het helpen van anderstaligen om de Nederlandse taal te leren.

Als Nederlander in België kan hij goed communiceren met klanten en collega's aan beide kanten van de grens en brengt hij waardevolle interculturele inzichten mee naar ons bedrijf. Kortom, Mark is niet alleen een toegewijde professional, maar ook een inspirerende persoonlijkheid die onze werkomgeving verrijkt.

 

Wim


Wim woont al bijna 23 jaar in Lebbeke, maar hij is er niet geboren en opgegroeid. Toch heeft hij zich snel thuis gevoeld in de gemeenschap en heeft hij zich actief betrokken bij het lokale leven.

Naast zijn passie voor transport en het rijden met de camionette, geniet Wim ook van buitenactiviteiten, zoals wandelen met zijn hond, fietsen op zijn gewone fiets en uitstapjes maken met zijn gezin. Maar zijn grootste liefde is zijn moto, waar hij graag lange ritten mee maakt en van de vrijheid op de weg geniet.

Met zijn veelzijdige interesses en positieve houding is Wim niet alleen een geweldige collega, maar ook een geweldige vriend en familielid voor de mensen om hem heen.

 

Peter


Peter, mede-oprichter en zaakvoerder van het bedrijf E-Product Europe, brengt niet alleen een schat aan ervaring en kennis mee naar het team, maar ook een passie voor avontuur en ontdekking. Deze passie uit zich in zijn liefde voor wandelen, het verkennen van nieuwe plaatsen en het ontdekken van nieuwe culinaire hoogstandjes.

Als persoonlijkheid is Peter een echte aanwinst voor het bedrijf vanwege zijn positieve instelling en vermogen om anderen te inspireren om te groeien en te leren. Zijn vermogen om creatieve oplossingen te bedenken voor complexe problemen heeft het bedrijf geholpen om te groeien en te floreren.

Schaken is een van Peters hobby's en hij doet het graag recreatief. Hoewel hij geen professioneel schaaktalent is, toont hij wel zijn vermogen om strategisch te denken en verschillende scenario's te overwegen. Dit vermogen heeft hij ook laten zien in zijn werk voor E-Product Europe, waar hij het beleid en de groei van het bedrijf heeft ontwikkeld en ondersteund.
 

FatemehFatemeh is onze onmisbare kracht op de boekhoudafdeling, waar ze haar uiterst nauwkeurige werkwijze dagelijks toepast.

Naast haar professionele inzet heeft Fatemeh ook een creatieve kant: zo maakt ze de meest heerlijke desserts en versiert ze deze als ware kunstwerkjes. Ook op het gebied van schilderen heeft ze een talent: met haar penseel creëert ze kleurrijke en levendige schilderijen die haar verbeeldingskracht tonen.

We waarderen haar zowel om haar professionele expertise als om haar artistieke vaardigheden. Met haar harde werk en creativiteit is Fatemeh een inspiratie voor ons allemaal.
 

DominiqueDominique is onze zonnestraal op de klantendienst. Haar passie voor vakantie, strand en zon komt goed van pas in haar werk, waar ze dagelijks onze klanten helpt om de perfecte reis te boeken. Maar naast haar werk heeft Dominique nog een heleboel andere passies, zoals tijd doorbrengen met haar kinderen en kleinkinderen, samen met vrienden genieten van lekker eten en lachen.

Als creatieve geest houdt Dominique ervan om te tekenen, knutselen en haar talenten te gebruiken in renovatie- en verbouwprojecten. In een ander leven zou ze interieurarchitect zijn, maar ze koos voor een carrière in de sociale sector omdat ze mensen graag helpt.

Dominique is een voorbeeld van solidariteit, waarbij ze sterk gelooft in gelijkheid en respect voor ieders waarden. Haar positieve energie en empathie maken haar een gewaardeerde collega en een waardevolle aanwinst voor ons bedrijf. We zijn blij dat ze bij ons is, maar we begrijpen dat ze toch op haar pensioen wacht.  
 

DamienOntmoet Damien, onze ervaren chauffeur met een brede interesse. Wanneer hij niet op de baan zit, vind je hem waarschijnlijk in de keuken waar hij zijn culinaire creativiteit de vrije loop laat.

Damien houdt ook van muziek, en niet alleen het luisteren ervan, maar ook het mixen ervan als een echte dj. In zijn vrije tijd geniet hij van wandelingen in de natuur en auto crossen, en hij is altijd enthousiast over het verkennen van nieuwe bestemmingen in het buitenland.

Zijn humor en leergierigheid maken hem een geweldige collega om mee samen te werken.
 

NatalieNatalie is niet alleen onze expert in planning en talen, maar ook een meertalige professional die vloeiend Duits, Frans en Nederlands spreekt. Ze heeft deze vaardigheid ontwikkeld door haar passie voor het ontdekken van nieuwe landen en culturen, en het proeven van de heerlijke gerechten die ze te bieden hebben.

In haar vrije tijd houdt Natalie ervan om haar kennis van talen uit te breiden door te lezen en te oefenen met spreken. Ze geniet ook van rustige wandelingen in de natuur, waar ze kan ontspannen en haar gedachten kan ordenen. Naast haar talenkennis en liefde voor de natuur is Natalie ook een gezellige collega die graag tijd doorbrengt met vrienden en familie, terwijl ze luistert naar de klassieke muziek uit de jaren '70 en '80 en geniet van een heerlijk glas wijn.

Met haar diverse interesses en talenten is Natalie een onmisbare kracht in ons bedrijf en een inspirerende collega voor iedereen die met haar samenwerkt.

AhmedAhmed is een handige en ervaren monteur die gepassioneerd is over zijn werk. Met zijn vaardige handen kan hij allerlei soorten houten tuinmeubelen in elkaar zetten als geen ander.

Zijn enthousiasme voor het werk is aanstekelijk en hij werkt graag samen met anderen om de klus te klaren. Hij is altijd op zoek naar manieren om zijn vaardigheden te verbeteren en zijn kennis uit te breiden.

Voor Ahmed is er niets mooiers dan een dag op de baan door te brengen en tuinmeubelen te monteren, wetende dat hij bijdraagt aan het creëren van een mooie buitenruimte waar mensen van kunnen genieten.

 

Jij?Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil je deel uitmaken van een dynamisch en groeiend team? Dan ben jij misschien wel onze volgende medewerker!

Bij ons bedrijf zoeken we een gepassioneerde teamspeler met de juiste vaardigheden en toewijding om ons te helpen ons doel te bereiken. We bieden een werkomgeving waarin iedereen zich kan ontwikkelen en zijn of haar vaardigheden kan verbeteren. Als onze nieuwe medewerker zou je werken aan innovatieve oplossingen voor onze klanten en zou je deel uitmaken van een team dat zich richt op groei en succes. We zoeken iemand die zich kan aanpassen aan een snel veranderende omgeving, die bereid is om te leren en te groeien en die een positieve bijdrage kan leveren aan ons team.

Dus, als je denkt dat je de juiste persoon bent om ons team te versterken, aarzel dan niet om te solliciteren!

Koopadvies Tuinmeubelen

Contact

BV E-Product Europe (Hoofdzetel)
Patijntjestraat 107
9000 Gent
Telefoonnummer: +32 484 13 78 50
E-woodproducts.be
contact@e-woodproducts.be

BV E-Product Europe (Kantoren)
Leirekenstraat 16
9310 Aalst

BV E-Product Europe (Verdeelcentrum)
Hannaerden 1A
9280 Lebbeke

Geen ophalingen mogelijk!